Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje na granici

Na portalu britanskog Guardiana osvanula snimka krvavog migranta: "Hrvatska policija lomi kosti"

Ozlijeđeni migrant (Foto: screenshot/YouTube/Guardian News)
Ozlijeđeni migrant (Foto: screenshot/YouTube/Guardian News) Foto: screenshot/YouTube/Guardian News
Na početku snimke, koju je Guardian objavio i na svojem YouTube kanalu, u pozadini se čuju krikovi, dok muškarac potiho govori o brutalnosti policije

Britanski The Guardian na svojoj je internetskoj stranici u srijedu objavio snimku koja, kako navode, prikazuje migrante iz Alžira, Sirije i Pakistana koje je u pokušaju prelaska bosansko-hrvatske granice uhvatila hrvatska policija.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

"Migranti pričaju kako su ih hrvatski policajci brutalno pretukli, a potom vratili natrag u Bosnu i Hercegovinu", piše list dodajući kako snimka prikazuje ozlijeđene muškarce nakon navodnog napada.

Na početku videa, objavljenom i na Guardianovom YouTube kanalu, u pozadini se čuju krikovi, a jedan muškarac govori kako je policija gruba i "lomi kosti".

Upozoravamo čitatelje da je objavljena snimka uznemirujuća

Video možete pogledati ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene