Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Oči u oči' sa smrti

Britanka na Ibizi preživjela nakon što ju je usisao propeler

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
26- godišnja Britanka Suzanne Cassidy suočila se 'oči u oči' sa smrti tijekom zabave na Ibizi.

Škotkinja se u nedjelju popodne s prijateljima kupala u uvali Cala Conta blizu mjesta San Antonio na Ibizi te su se zabavljali na gumenom 'prstenu' na napuhavanje kojeg je vukao gliser.

Pročitajte i ovo Emil Maružin i Nevio Vitasović Završila u bolnici Ženi noga zapela u propeleru glisera, spasili je hrvatski policajci: "Svaka minuta bila je bitna" Sudar glisera i jedrilice - 5 područje Kornata FOTO Jedrilica i gliser sudarili se kod Kornata: Među putnicima i djeca, skiperica u bolnici

Nakon što su završili svoju 'vožnju na prstenu' išli su se zamijeniti s prijateljima koji su ih čekali na drugom brodu, no tada se pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima dogodila nesreća.

Naime, djevojku je usisao propeler glisera koji ih je vukao te ju teško ozlijedio. Suzanne je uspjela ostati pribrana te se gornjim dijelom tijela uspjela uhvatiti za bočnu stranu brod nakon čega su je prijatelji uspjeli povući na sigurno te žurno prevesti u bolnicu.

Djevojka je pretrpjela teški lom nog i obilno krvarenje potkoljenice, no uspjela je ostati pri svijesti sve do bolnice kada je podvrgnuta operaciji koja je trajala puna četiri i pol sata.

Prema svemu sudeći, Suzanne, koja je na Ibizu došla prije nekoliko mjeseci kako bi radila u lokalnom kafiću, proći će bez težih posljedica te će se, srećom, normalno moći služiti ozlijeđenom nogom, dok će oko detalja same nesreće lokalne vlasti provesti temeljitu istragu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene