Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok su Britanija i svijet u šoku

Roditelji malog oca svađaju se tko će više zaraditi na priči

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dennis i Nicola, otac i majka 13-godišnjeg Alfija Pattena, posvađali su se oko zarade na priči o dječaku koji je s 13 godina postao otac. Vjeruje se da je Dennis priču prodao medijima, a majci, koja se spremala učiniti isto, ništa nije rekao.

Kada je saznala da je njezin bivši suprug, 45-godišnji Dennis prodao priču o 13-godišnjem ocu, svom vlastitom sinu, The Sunu, Nicola se razljutila i izbila je velika svađa. Dok cijela Britanija raspravlja o ovom slučaju kao nedostatku morala u njihovoj zemlji, majka i otac dječaka svađaju se oko zarade na nezavidnoj situaciji u kojoj se našao njihov sin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se"

Ljutita Nicola optužila je Dennisa da je prodao priču njihova sina bez njezina znanja. Ali uskoro se saznalo da je i ona pregovarala oko iste priče. Daily Mail je objavio kako je i majka osigurala peteroznamenkastu svotu za informacije o svome sinu.

>> 'Mislim da ću biti dobar otac, ali morat ću puno učiti'

>> VIDEO: Maleni Britanac dobio kćer u 13. godini

Alfie je imao 12 godina kada je njegova djevojka Chantelle ostala trudna. Njihova kćer Maise Roxane, rođena je prije pet dana. ‘Volio bih da se dijete nije rodilo, ali jest. Alfie je premlad, ali moram iz toga izvući najviše što mogu. Zaradit ću što više novca mogu’, rekao je Dennis, prenosi Daily Mail.

'Odvest ću Alfija u London. Želim prodati njegovu priču jer sam čuo da možemo zaraditi mnogo novca. To je privlačna priča, Alfie je otac, a izgleda kao da ima osam godina. Uzrujan je, ali sam mu obećao da ću i njemu dati nešto novca’, navodno je rekao Dennis prije nego je dječaka odveo u London. Dennis se od supruge Nicole razveo prije dvije godine, nakon što je saznala da je vara s 19-godišnjakinjom.

Kada su novinari jučer došli posjetiti Alfija njegova majka nije dala da s njim itko razgovara. ‘To ćemo učiniti za 100.000 funti, to je cijena, 100.000 funti’, vikao je netko iz njihovog dvorišta, misleći najvjerojatnije na prodaju informacija vezanih za ovu priču.

‘Ne mogu vjerovati da je Dennis prodao Alfijevu priču, a da mi nije ništa rekao. Kada sam vidjela The Sun i Alfijevo lice na naslovnici gotovo sam se onesvjestila. Dennis mi je rekao da je za priču dobio tisuće funti, ali ja ne znam je li to istina’, rekla je uzrujana Nicola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene