Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljen u spolnom odnosu

Brazilski svećenik priveden zbog snimke zlostavljanja ministranta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilske vlasti su rekli da su privele 83-godišnjeg svećenika koji je navodno snimljen u spolnom odnosu s 19-godišnjim ministrantom koji je za njega radio četiri godine.

Kongresni istražitelji su rekli da je msgr. Luiz Marques Barbosa priveden nakon što su u istrazi nađeni dokazi da je zlostavljao mlade koji su radili u njegovoj crkvi na sjeveroistoku Brazila. Tajno snimljen film koji je emitirala mreža SBT pokazuje čovjeka koji sliči Barbosi u krevetu u spolnom odnosu s ministrantom u siječnju 2009. godine.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Slika nije dostupna "Upali su radikali" VIDEO Pogledajte tučnjavu svećenika i vojnika u crkvi: Jedno pitanje izazvalo je bijes

>> Kardinal: papa Ivan Pavao II. dao podršku biskupu koji je štitio osuđenog svećenika

U priopćenju senatora koji vodi kongresnu istragu o pedofiliji kaže se da su tri bivša ministranta potvrdila da ih je svećenik zlostavljao. Barbosa je navodno istražiteljima rekao da se to dogodilo samo jednom. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene