Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osramotila obitelj'

Roditelji ubili kćer zalivši je kiselinom jer je pričala s mladićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojku (15) roditelji su zalili kiselinom, jer je 'osramotila obitelj' pričajući s mladićem.

Policija je uhitila bračni par koji je navodno ubio svoju 15-godišnju kćer zalivši je kiselinom jer je razgovarala s mladićem, prenosi Al Jazeera. Lokalne su vlasti izvijestile da je par uhićen u utorak u dijelu Kašmira koji je pod kontrolom Pakistana.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi

Policajac Imtiaz Ali rekao je kako su roditelji priznali da su ubili kćer jer je okaljala obiteljsku čast. Drugi policajac Tahir Ayub kazao je da je otac Mohammad Zafar i prije imao sumnje o ponašanju svoje kćeri Anvu She, a razbjesnio se kada ju je u ponedjeljak vidio s mladićem ispred njihova doma u Khoi Ratti.

>> Bujica iz naručja majke istrgnula dječake, pronađeni mrtvi na obali

'Zafar ju je pretukao te je polio kiselinom uz supruginu pomoć. Bila je teško opečena, no odveli su je u bolnicu tek idućeg jutra, a umrla je u srijedu', rekao je Ayub.

Smrt je potvrdio i liječnik Mohammad Jahangir iz državne bolnice Kotli rekavši da je djevojka u bolnicu dovedena u vrlo kritičnom stanju sa opeklinama na gotovo 70 posto tijela. Policiju je obavijestila djevojčina udana starija sestra zahtijevajući da se provede istraga o ubojstvu, što je i učinjeno. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene