Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi put pred sudom

Bračni par Milenković odbacuje krivnju za zlostavljanje Betine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par Milenko i Slavica Marinković danas su se pred Općinskim sudom u Kalesiji izjasnili da nisu krivi za optužbe koje im se stavljaju na teret, točnije, da su godinama zlostavljali Njemicu Betinu Singer.

Prijeti ima kazna zatvora od osam godina, a dans su prvi put izvedeni pred sud nakon što su uhićeni sredinom svibnja, zbog počinjenja kaznenog djela protupravnog lišavanja slobode, pišu Nezavisne novine.

Pročitajte i ovo Strava u Vrbovcu - 2 Strava kod Vrbovca Obitelj zlostavljala petoricu muškaraca s mentalnim teškoćama: Tukli ih remenom, izgladnjivali i tjerali na prisilni rad Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

Očekuje se da bi suđenje moglo početi oko 20. srpnja i da bi se moglo završiti do 17. kolovoza, kada optuženima istječe mjera pritvora.

>> Bettina progovorila: Grijali su nož i palili me po licu i ruci

>> Marinkovići prijete svjedocima i nude novac za promjenu iskaza

Optužnicom se Marinkovići terete da su od kraja 2005. godine do 17. svibnja ove godine djevojčicu Betinu Signer, od njezine dvanaeste do devetnaeste godine, držali zatvorenu, fizički je i psihički zlostavljali, ozlijeđivale je, nehumano se ponašali prema njoj, izgladnjivali je i tjerali da radi teške poljoprivredne poslove.

Djevojci su branili da ostvaruje bilo kakve kontakte s ljudima, nije pohađala školu i boravila je kod bračnog para Marinković bez ikakve dokumentacije. Marinkovići su uhićeni 17. svibnja u akciji kalesijske policije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene