Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugledni časopis

Bostonski bombaš DOBIO NASLOVNICU: Evo kako su ga opisali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Bombaš - kako su popularnog, obećavajućeg studenta iznevjerili vlastiti roditelji pa je upao u radikalni islam i postao čudovište', stoji na naslovnici Rolling Stonea.

Iako je časopis Rolling Stone u svojoj desetljećima dugoj svjetskoj karijeri na naslovnici uglavnom objavljivao rock i filmske legende, ovog mjeseca sve čitatelje očekuje iznenađenje. Naime, na naslovnici će osvanuti fotografija bombaša iz Bostona, Džohara Carnajeva koji je osumnjičen da je sa svojim bratom Tamerlanom, koji je ubijen, kriv za smrt troje te ranjavanje 176 ljudi 15. travnja u Bostonu.

>> Džohar Carnajev na sudu zanijekao krivnju, žrtve nije ni pogledao

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje za pokolj 'Nisam mogla vidjeti moje noge. Moje kosti su doslovno ležale na pločniku pored mene' Slika nije dostupna Počinje suđenje VIDEO Ponovno oživljena scena iz najtežeg napada od 11. rujna!

Podsjetimo, Džohar je nakon uhićenja pod sumnjom da je s bratom postavio bombu tijekom maratona u Bostonu, policiji izjavio kako je njihov cilj bio zaštiti islam nakon što su Amerikanci održali vojne intervencije u Iraku i Afganistanu.

No, nakon što mu je prošlog tjedna na američkom sudu pročitana optužnica on nije priznao krivnju po niti jednoj od 30 točaka optužnice.

Fotografija koja će osvanuti na naslovnici prikazuje bombaša u ležernom izdanju, a fotku je sam snimio. Na naslovnici će osim toga pisati: 'Bombaš - kako su popularnog, obećavajućeg studenta iznevjerili vlastiti roditelji pa je upao u radikalni islam i postao čudovište'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene