Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kreće borba za vlast

Boris Tadić teško bolestan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Boris Tadić navodno je teško bolestan.

Vrlo upućeni izvori tvrde da je Boris Tadić zabrinut za političku i osobnu budućnost, piše tjednik Nacional. Kako je riječ o priči koja beogradskom čaršijom kruži dulje vrijeme, novinari su tek prošlog  tjedna upitali predsjednika zašto izgleda loše.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Ilustracija, ubod komarca Zapadna Australija Širi se smrtonosna bolest: Zdravstvena organizacija izdala upozorenje putnicima i lokalnom stanovništvu

'Nisam bolestan, umoran sam jer puno radim i ubuduće ću jednako loše izgledati', odgovorio je Tadić. No, izvori iz ugledne srpske medicinske ustanove tvrde drugačije, piše Nacional. Po njima, Tadićevo zdravlje jako je narušeno i dijagnosticirane su mu dvije teške bolesti. Navodno se radi o multiploj sklerozi i lupusu.

Nacionalov izvor kaže kako se s ove dvije bolesti uz vrhunsku medicinsku skrb može još dugo živjeti, ali ne i održavati predsjednički ritam. 

Zbog Tadićevog  stanja u vrhu Srbije već se, navodno, vodi borba za vlast. Pretpostavlja se kako se radi o borbi između ministra vanjskih poslova Vuka Jeremića i beogradskog gradonačelnika Dragana Đilasa.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene