Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bombašica ubila tri osobe sjeverno od Bagdada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bombaškom napadu koji je izvela žena aktiviravši eksploziv na sebi u blizini ureda mjesne skupine koja se bori protiv Al Qaide u Baqubi, sjeverno od Bagdada, ubijena su tri pripadnika te skupine, doznaje se od policijskog i medicinskog izvora.

Bombašica je aktivirala eksploziv u četvrti Al Mafrak, u središtu Baaqube, 60 km sjeverno od Bagdada, izjavio je policijski časnik. 

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Slika nije dostupna Bagdad: Eksplozija autobombe ubila 32 osobe, ranila 28

Ahmad Alouane iz bolnice u Baqubi izjavio je da su u napadu ubijena trojica članova skupine koja se bori protiv Al Qaide, a tri osobe su ranjene.

Na sjeveru i na zapadu Iraka žestoko su se sukobili pristaše Osame bin Ladena i sunitski borci koji su se zadnjih mjeseci pridružili američkim snagama.

Te borce, većinom bivše pobunjenike koji su sudjelovali u protuameričkom otporu, američko zapovjedništvo je zahvaljujući financijskoj pomoći, navelo da okrenu oružje protiv ekstremista iz Al Qaide.

Al Qaida ih optužuje za izdaju, pa su postali česta meta ekstremističke mreže.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene