Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Srbiji

Bomba namijenjena sucu ubila mu suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga suca Općinskog vijeća za prekršaje u Knježavcu, 57-godišnja Radica L., poginula je jučer otvorivši vrata stana u knjaževačkoj Ulici Branka Radičevića na broju 12 čime je aktivirala ručnu bombu M-57.

Bomba je, neslužbeno doznaje Blic, žicom bila privezana za kvaku, zamotana u papir te je samo skliznula kada je Radica otvorila vrata. Pretpostavlja se da je bomba bila namijenjena Radičinom suprugu, sucu Velimiru, kome su nepoznate osobe već prijetile telefonom.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

Sudac obično prvi izlazi iz stana

Sudac počinje s poslom u sedam sati ujutro i obično prvi izlazi iz stana. No, jučer je Radica prije njega krenula kupiti kruh i aktivirala bombu čiji su joj geleri najviše zahvatili noge. Ubrzo je preminula od unutarnjeg krvarenja.

Sin našao majku u lokvi krivi

'Probudio me strašan tresak. Odmah sam potrčao prema izlaznim vratima. Gledao sam majku kako leži sva u lokvi krvi, pokušao sam joj pomoći. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali joj više nije bilo spasa', u šoku je ispričao sin Marko kojem je ostao samo jedan ispit do završetka Policijske akademije u Beogradu. Knjaževac je jučer bio preplavljen policijom koja je, osim iz susjednih gradova, stigla i iz Beograda te bila predvođena načelnikom kriminalističke Uprave MUP-a Srbije. Zgrada u kojoj obitelj suca živi odmah je blokirana, a svi stanari su zamoljeni da ne izlaze iz stanova dok se s njima ne obavi razgovor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene