Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bila je to snažna eksplozija'

Bomba eksplodirala u uredima grčke ultradesničarske stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U uredima grčke ultradesničarske stranke u blizini Atene u utorak rano ujutro eksplodirala je bomba nanijevši veliku štetu, ali bez žrtava, rekao je policijski izvor.

Do eksplozije je došlo u lokalnim uredima stranke Zlatna zora u atenskom predgrađu Aspropyrgos. "Bila je to snažna eksplozija koja je prouzročila mnogo štete", rekao je policijski dužnosnik koji je zatražio da ne bude imenovan.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Sara Duvnjak, reporterka Dnevnika Nove TV Izvještaj iz Atene Dok Bad Blue Boysi čekaju izlazak iz pritvora, u Grčkoj novi napad na navijače: "Bačena je bomba na vrata stana"

Na valu gnjeva javnosti zbog štednje, korumpiranih političara i ilegalnih imigranata Zlatna zora se pojavila neočekivano i postala treća po snazi grčka stranka, prema najnovijim istraživanjima javnoga mišljenja.

Istraživanje VPRC-a, neovisne tvrtke za istraživanje javnoga mišljenja, pokazalo je da stranka ima 14 posto potpore u listopadu, nakon što je na izborima u lipnju dobila 7 posto glasova.

>> Grčka: Pripadnici Zlatne zore napali imigrante

Nekoliko grčkih promatrača i političara reklo je kako bi Zlatnu zoru trebalo proglasiti protuzakonitom zbog njezine retorike i znakovlja koji su nalik na Nacističku stranku i grčku vojnu huntu 1967-1974. Stranka, međutim, niječe bilo kakvu sličnost. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene