Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponuda izazvala golemo zanimanje

Bolničarkama ljepše grudi i liposukcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privatnu kliniku u Pragu ne muči manjak medicinskih sestara otkako su se dosjetili svakoj novoj zaposlenici koja potpiše trogodišnji ugovor ponuditi 'nove' grudi i ravan trbuh.

Ponuda se pokazala vrlo uspješnom, kazao je direktor klinike Jiri Schweitzer kojemu, otkako je uveden nov sustav nagrađivanja, stižu desetci molbi. 'Pričala sam o tome kolegama i prijateljima i to je izazvalo gojemo zanimanje', izjavila je Petra Kalivodova, medicinska sestra koja se i sama odlučila za liposukciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skrivena kamera Šokantne snimke: Iživljavale se na pacijentici oboljeloj od Alzheimera Slika nije dostupna Bugarska klupska plesačica ' Saadi Gadafi mi je pisao ljubavne poruke i htio me oženiti'

Osim nje još je sedam medicinskih sestara iskoristilo bonus koji im je omogućio željene, ali inače nedostupne zahvate. Klinika naplaćuje 75.000 kruna (2823 eura) za plastičnu operaciju grudi, što je tromjesečna plaća medicinske sestre, te do 1880 eura za liposukciju.

Nažalost, bonus ima i negativnu stranu: medicinska sestra koja prekine ugovor prije roka mora vratiti uloženo u njezinu plastičnu operaciju. Naprotiv, nakon tri godine, obnova ugovora nagrađuje se novom besplatnom kirurškom intervencijom. Liječnici i tajnice mogu također uživati u ponudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene