Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio kaznu

Bizarni nasrtaj: Spolovilom napao policajku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani Litvanac zbog nasrtaja na policajku svojim spolovilom, zaradio je sudsku kaznu.

Policajku je 28-godišnji Marium Varinauskas spolovilom pokušao udariti u glavu, no ona se izmaknula napadu i uhitila ga. Incident se dogodio u škotskom Aberdeenu, a Varinauskas je kažnjen s 4800 kuna kazne za napad na službenu osobu, piše BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko bi rekao... VIDEO 8 stvari koje možda niste znali o penisu Slika nije dostupna Zasjao na nebu VIDEO Vatromet za pamćenje

Sam Litvanac tvrdi kako je bio toliko pijan u vrijeme incidenta, da se ne sjeća da je na taj način nasrnuo na policajku. Policiju je pozvala njegova djevojka, zbog nasilničkog ponašanja, a on je zatečen obučen samo u donje rublje. 'Optuženi se pridigao na noge i stao iznad policijske službenice, otkrivajući svoje spolovilo i gurajući ga naglim pokretima prema njoj, prisiljavajući je na uzmak, kako bi izbjegla njegov nasrtaj', rekla tužiteljica Elaine Lynch.

Sud je Varinauskasov iskaz kako se ne osjeća krivim za incident, kojeg se niti ne sjeća zbog teškog pijanstva, usvojio, no novčanu kaznu nije mogao izbjeći za nasrtaj na policajku. Sud ga je oslobodio krivnje za remećenje javnog reda i mira te uvredljiv govor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene