Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao dohvatiti novine

Bizarna nesreća: Zapeo glavom u kontejneru i dobio srčani udar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beživotno tijelo 67-godišnjaka pornašla je sat vremena nakon nesreće policijska patrola. Pretražili su mu džepove, a kada je stiglo pojačanje izvukli su ga iz kontejnera.

Španjolac Gabriel Campomar Bennàssar (67) pronađen je mrtav zaglavljen u kontejneru za recikliranje papira. Iako su nakon bizarne nesreće mediji javljali da se muškarac udavio, obdukcija je pokazala da je preminuo od srčanog udara, piše Cronica Balear. 

Iz policije su obavijestili da se radi o nesreći. Bennàssar je iz kontejnera pokušao dohvatiti stare novine za svoje ljubimce, a onda je zaglavio. Istraga u Palma de Mallorci se nastavlja.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar

Beživotno tijelo koje je visjelo na kontejneru pronašla je policijska patrola. U otvoru za bacanje papira bili su Bennàssarovi glava i ruke. Stučnjaci vjeruju da je preminuo sat vremena prije pronalaska, međutim radi se o mirnoj četvrti zbog čega ga nitko nije ranije primijetio.

Prije nego su tijelo spustili policajci su nesretnom muškarcu pretražili džepove. Kada je stiglo pojačanje izvukli su ga iz kontejnera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene