Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi promjene

Bivši vođa KKK-a u kampanji za Kongres!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodio je Ku Klux Klan i osnovao svoju vlastitu bjelačku supremacističku grupu, a svojoj kontroverznoj karijernoj listi Tom Metzger sada želi dodati i status zastupnika u američkom Kongresu.

Pročitajte i ovo Giorgia Meloni i Joe Biden Različita gledišta Meloni posjetila Bidena: Poznato o čemu su razgovarali, jednu temu nisu dotakli Ilustracija Istina je vani Nesvakidašnje saslušanje u Kongresu ujedinilo zastupnike: Poznat odgovor na pitanje jesu li tijela pronađena u NLO-ima - ljudska?

Metzger je u Indiani pokrenuo kampanju za mjesto kongresnika i tvrdi kako se kandidira za to mjesto jer želi promjene. 'Moramo imati radikalne, neovisne ljude, koji dolaze na moćne položaje, to moramo imati', ističe Metzger, a prenosi News Channel 15. Metzger je u lokalnom listu Warsaw-Times Union, objavio oglas za svoju kampanju i pozvao ljude, koji su frustrirani 'Republikratima', da im 'pošalju pravu poruku'.

Svaki dan bi se potukao u Kongresu

'Oglas je objavljen prije tjedan dana, a možda ću u kampanju povući i nekoliko 'hillbilly' skupina, kako bi se stvari zahuktale', tvrdi Metzger. On za sebe tvrdi kako je pro-unionist i kandidat radničke klase te kako je spreman 'prodrmati' Washington. 'Otišao bih u Washington, ušao u Kongres i svaki dan se šakama potukao sa zastupnicima. Mislim da nitko ne bi govorio kontroverznije od mene, poput toga da odustanemo od pukih ratova vani i ponovno izgradimo infrastrukturu u zemlji. zadržimo novac u Indiani i recimo saveznoj vladi neka ide dođavola!', kaže Metzger.

Ovaj 71-godišnji bivši Grand Dragon KKK-a i osnivač supremacističke skupine White Aryan Resistance, nije stranac u političkim vodama. Još 1980. dobio je nominaciju Demokratske stranke za američki Dom zastupnika u San Diegu, a dvije godine kasnije, uspio je zabilježiti i mali uspjeh u utrci za Senat unutar Demokratske stranke, dobivši tri posto potpore glasača. 'Nikad ne znate, može se nehotice dogoditi i da pobijedim. Poprilično sam poznat, a pobrinuti ću se da sam još poznatiji, prije nego li utrka završi... Ja poznajem politiku', zaključio je Metzger.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene