Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Priveden na promociji knjige

Bivši čelnik Ku Klux Klana protjeran iz Češke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši čelnik Ku Klux Klana David Duke, priveden u petak popodne u Pragu, pušten je tijekom noći i morat će napustiti zemlju tijekom dana, objavila je policija.

Došavši u petak u Prag na poziv lokalne neonacističke skupine Narodni otpor, Amerikanac David Duke trebao je održati tri predavanja u Pragu i Brnu i predstaviti češki prijevod jedne od svojih knjiga.

Pročitajte i ovo Sudar vlaka i kamiona u Češkoj Očevid u tijeku VIDEO Sudar vlaka i kamiona u Češkoj: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Knjiga pod naslovom 'Moje buđenje' sadrži dijelove koji negiraju holokaust, objasnio je glasnogovornik policije Jan Mikulovski. 59-godišnji David Duke optužen je za 'podržavanje pokreta kojim se želi ugroziti poštivanje ljudskih prava i temeljnih sloboda'. Nakon privođenja u restoranu 'Crni orao' u starom Pragu, ispitivan je nekoliko sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene