Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljepotica s puškom

FOTO Od igrališta do Afganistana: Kako je navijačica postala vrhunski vojnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rachel Washburn nekadašnja je navijačica Philadelphia Eaglesa, a danas vrhunski vojnik.

Philadelphia Eagles ovih su dana na svojim službenim stranicama odali počast svojoj nekadašnjoj cheerleadersici Rachel Washburn koja je navijanje na njihovom travnjaku zamijenila s vojnim akcijama u Afganistanu.

Pročitajte i ovo Vježba ŠTIT 24 Trening za upravljanje u kriznim situacijama: Održana vježba policije i američkog veleposlanstva Zoran Milanović uručio je odlikovanja i dodijelio počasne činove braniteljima Odlikovan i slavni pilot Milanović odlikovao branitelje, oni poručili: "Želimo ostati izvan predizbornih prepucavanja"

VIDEO Dirljiv susret kćeri i tate vojnika - NA UTAKMICI!

Rachel je bila navijačica za Eaglese od 2007. do 2009. godine, a nakon što je odslužila dvije ture u Afganistanu dobila je čin prve zapovjednice. Eaglesi su na svojim stranicama objavili njezine fotografije i tekst u kojoj su joj se zahvalili za podršku koju im davala dvije godine.

Ova 25-godišnjakinja je odrasla u vojnoj obitelji, a kako je ispričala za CNN, bez obzira na svoju novu karijeru nikada neće zaboraviti svoje dane na nogometnom travnjaku.

'Prilikom vježbe za mentalnu snagu voditelji timova su na rekli da mislimo na nešto lijepo kako bi izbjegli stres. Ja sam mislila na moju prvu utakmicu u kojoj sam sudjelovala kao navijačica', rekla je Rachel, koja je trenutno stacionirana u Georgiji kao zapovjednica postrojbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene