Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretresaju joj stan

Privedena bivša državna tajnica u srpskom MUP-u: Povezuju je s Veljom Nevoljom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša državna tajnica srbijanskog ministarstva unutarnjih poslova privedena je u petak na saslušanje u okviru istrage o navodnom prikrivanju dokaza ubojstva koje se dovodi u vezu s kriminalnim klanom protiv kojeg je potvrđena optužnica za niz teških kaznenih djela.

Dijana Hrkalović je, kako su objavili beogradski mediji, privedena jer se sumnjiči da je uklanjala dokaze ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017., za koje je bio osumnjičen, a potom oslobođen, Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković, te još jedna osoba iz organizirane kriminalne skupine koju je predvodio Belivuk.

Pročitajte i ovo Dolazak pritvorenih navijača na sud u Ateni - 16 SASLUŠANJE IDUĆA TRI DANA FOTO/VIDEO Dio Bad Blue Boysa dao iskaz, evo što su isticali u obrani NLO O NLO-ima Neobično saslušanje u Kongresu! "Rekli su mi da imamo tehnologiju koja nije nastala na Zemlji. Vrijeme je da i svijet sazna za to"

Specijalni sud za organizirani kriminal potvrdio je ranije u petak optužnicu protiv ukupno 30 pripadnika kriminalne skupne Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kojom se terete za pet brutalnih ubojstava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i brojna druga teška kaznena djela.

Kriminalna skupina Belivuka i Miljkovića tereti se za zločinačko udruživanje, pet teških ubojstava, preprodaju droge i oružja, jednu otmicu i silovanje jednog mladića, navode beogradski mediji.

Bivšu državnu tajnicu saslušava sektor unutarnje kontrole MUP-a. Prema neslužbenim informacijama koje navodi agencija Tanjug, u tijeku je i pretres njezina stana.

Hrkalović je i ranije bila saslušavana, a dovođena je u vezu s jednim od dva crnogorska kriminalna klana koji djeluju u regiji i izvan nje.

Mediji su je dovodili u vezu s nekadašnjim ministrom unutarnjih poslova Nebojšom Stefanovićem, tvrdeći da je bila njegov kadrovski izbor.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene