Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokrenuta istraga

Bivša direktorica škole u Vojvodini tražila mito i vjeroučitelje ucjenjivala seksom

Ilustracija (Foto: Getty)
Ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty
Bivša direktorica jedne osnovne škole u vojvođanskoj općini Vrbas pod istragom je zbog sumnje da je počinila više kaznenih djela, među kojima su ucjena i primanje mita, seksualno zlostavljanje te otuđenje školske imovine.

Protiv smijenjene direktorice više je kolega podnijelo kaznenu prijavu Višem javnom tužiteljstvu u Somboru zbog traženja mita u iznosu od 500 eura od kolegice kako bi je prijavila za polaganje ispita za licencu. 

Pročitajte i ovo Tomislav Zigmanov, predsjednik Demokratskoga saveza Hrvata u Vojvodini i hrvatski zastupnik u Skupštini Srbije Vučić objavio Žigmanov ponovno dobio mandat u resoru srbijanske vlade: "Potvrda o mojem predanom radu" Ilustracija Šok u Susjedstvu Snimka oralnog seksa učenika šestog razreda zaista postoji: Policija ispituje sve okolnosti

U prijavi protiv nje stoji i da je od kolegice koja je bila zaposlena na određeno tražila tisuću eura mita kako bi je zaposlili na neodređeno pravdajući se da "toliko traže ljudi iz ministarstva". Terete je i drugi kolege da je tražila novac za posao na neodređeno krijući da je takvo rješenje već stiglo, piše portal Blic.

Tereti ju se i da je prisvojila novac od iznajmljivanja poljoprivrednog zemljišta koje je u vlasništvu škole te da je prisvojila i dio građevinskog materijala kojeg je dobila škola za renoviranje te ga kasnije prodala.

Odbili seks pa dobili otkaz

Nekoliko njenih kolega također razmišlja o kaznenoj prijavi jer tvrde da im je dala otkaz nakon što su odbili njen poziv na seksualni odnos.

"Meni je počela slati poruke izuzetno neugodnog sadržaja s otvorenim pozivima za seks. S vremenom su poruke postale toliko grozne da mi se sve smučilo. Rekao sam joj da prestane s tim, da imam obitelj i da s njom ne želim ništa imati. Ona se tada naljutila i smjestila mi otkaz", ispričao je za Blic jedan od bivših zaposlenika škole koji je htio ostati anoniman.

Slične poruke su dobivali i neki drugi kolege, dok su četiri vjeroučitelja morala otići iz škole jer tvrde da im je smještala seks-skandale. Neki su redakciji Blica dostavili i fotografije direktorice u lascivnim pozamakoje je stavljala na svoj profil na Facebooku te ih uklonila nakon negodovanja kolega i roditelja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene