Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako trgovati cijenom Bitcoina

Bitcoin ponovo počinje rasti nakon dostizanja šestomjesečnog minimuma

PR
PR Foto: PR
Proteklih nekoliko mjeseci su bili teški za Bitcoin kada je pao na šestomjesečni minimum od 32 tisuće dolara. To je uslijedilo nakon rekordnog maksimuma od više od 68 tisuća dolara u studenom, ali je ipak završio godinu rastom više od 60%.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako od svoje kuće trgovati cijenom Bitcoina (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom Bitcoina”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom Bitcoina” preuzmite ovdje.

Kriptovalute su pogođene brojnim čimbenicima, uključujući regulatorne mjere u brojnim zemljama, ali većina analitičara se slaže da su dva glavna čimbenika imala najveći utjecaj. Prvi je taj da je FED ukinuo potporu financijskim tržištima ranije nego što se očekivalo, a drugi je taj da je kongresnim fiskalnim poticajima, koji su staviili tisuće dolara u džepove običnih Amerikanaca, došao kraj.

PR PR Foto: PR

Međutim, postoje znakovi da će se negativnost možda promijeniti. Bitcoin je skočio više od 10% na više od 40 tisuća dolara početkom veljače, što je bio najbolji tjedan za Bitcoin od studenog prošle godine.

Bitcoin se sada razvio iz zanimljivog eksperimenta u novu klasu imovine i smatra se novim digitalnim zlatom. U siječnju je Goldman Sachs rekao da bi Bitcoin mogao doseći 100.000 dolara.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom Bitcoina” preuzmite ovdje.

Izvori: CNBC, Reuters, MT4 platform

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 80% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valte, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene