Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mora se sjajiti

FOTO Biste li radili ovaj posao?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 60 metara visine, s kacigama na glavama i opremom za penjanje, četiri muškarca bacila su se na posao.

Visjeti na 60 metara iznad tla s jedne od najpoznatijih britanskih znamenitosti daleko je od nečega što se može nazvati običnim danom na poslu. Međutim, upravo tako je izgledao radni dan četiri perača prozora koji su bili zaduženi za poliranje 312 komada stakla koliko ih se nalazi na Big Benu, piše Telegraph. 

Pročitajte i ovo Policija Kazneno prijavljen Pucao iz pištolja ispred kuće pa pogodio Pravni fakultet u Rijeci: Policija objavila detalje Čisteći medvjedići - 2 Bolja Hrvatska Nisu leteći, ali jesu - čisteći medvjedići: Otkrivaju što su najčudnije pronašli u prirodi

S kacigama na glavama i opremom za penjanje pobrinuli su se za sjaj sata koji je počeo kucati 1859. godine, a posljednji put čišćen je 2010. godine.

Kim Jong-un usred Pjongjanga gradi repliku Big Bena i Eiffelova tornja!

Na jednoj od najpoznatijih londonskih znamenitosti kazaljke su zaustavljene točno u podne. Inače, službeni naziv znamenitosti je Elizabethin toranj, no većini je poznata kao Big Ben, što je nadimak zvona unutar sata. Riječ je o jednoj od najprepoznatljivijih struktura na svijetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene