Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Imaš petlju?'

Clinton se prije smrti želi popeti na Kilimandžaro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki predsjednik Bill Clinton se prije smrti želi uspeti na najviši afrički vrh Kilimandžaro, rekao je novinarima koji prate Međunarodnu konferenciju o AIDS-u u Beču.

Jedan od njegovih omiljenih filmova je 'Imaš petlju?' redatelja Boba Reinera iz 2008. u kojemu se u bolnici, u terminalnoj fazi bolesti, susreću bogataš Edward Cole (glumi ga Jack Nicholson) i mehaničar Carter Chambers (Morgan Frereman). Unatoč tomu što nemaju ništa zajedničko, u bolničkoj sobi se zbližavaju te odlučuju sastaviti popis stvari koje žele obaviti prije smrti. Bježe iz bolnice na putovanje prijateljstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sastanak u New Yorku Bill Clinton preko Josipovića dovodi ulagače u turizam Slika nije dostupna Čudotvorno je što rade sa stentom' VIDEO: Clinton na nogama dan nakon izlaska iz bolnice

'Uskoro ću navršiti 64 godine i mislim da bih se mogao pridružiti Jacku i Morganu, odnosno da bih mogao napisati vlastiti popis. Imam popis A i popis B, no ovaj drugi je manje važan', rekao je bivši američki predsjednik.

'Svakako bih se želio uspeti na Kilimandžaro prije nego što se snijeg ondje zauvijek otopi, želio bih otrčati jedan dobar maraton i još puno drugih stvari', rekao je, dodavši kako bi ipak prije svega volio živjeti dovoljno dugo da vidi svoje unuke. Njegova kći Chelsea uskoro će se vjenčati. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene