Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Borba trajala 15 minuta

Bijesna lisica ugrizla ga za nogu i nije puštala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijesna lisica izazvala je kaos u dvorištu jedne obitelji u Slatincu kod Golupca u Srbiji.

Ugrizla je za nogu mesara Nenada Živkovića i napala još dvije osobe, a Nenad je poslije 15 minuta borbe uspio ubiti je nožem. Da je životinja bila bijesna, potvrdili su s Instituta za veterinu u Novom Sadu.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Xhelal Svecla Sudionici su identificirani Kosovski ministar unutarnjih poslova priziva podnošenje tužbe protiv napadača u Banjskoj: "Ta skupina bavila se kriminalnom djelatnošću i ranije"

Kako piše Press, lisica je upala u dvorište Živkovićevih susjeda i odmah napala ženu i psa. Živković je čuo povike i požurio u pomoć, ali se i sam našao na meti pobjesnele životinje. Kaže da je oko osam sati navečer iz susjedovog dvorišta čuo lavež psa i borbu dve životinje te se zaputio vidjeti što se događa.

'Čim sam otvorio dvorišna vrata nešto me je ugrizlo za desnu nogu i osjetio sam veliku bol. Uhvatio sam za vrat lisicu koja mi je toliko jako stegla nogu da je nisam mogao odvojiti od sebe. Tako smo ostali gotovo 15 minuta, sve dok susjed i njegova supruga nisu uspjeli donijeti nož kojim sam usmrtio životinju', rekao je Živković za Press. Živković je prebačen na liječenje u Požarevac i sada se, kaže, osjeća dobro.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene