Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljena 1. rujna

Napokon službena fotografija Obama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijela kuća jučer je objavila službenu fotografiju predsjedničke obitelji Obama, koju je snimila glasovita američka fotografkinja Annie Leibovitz.

Dugoočekivana fotografija predsjednika Baraka Obame s prvom damom Michelle i kćerkama Sashom i Maliom, snimljena je 1. rujna u Zelenoj sobi Bijele kuće. Fotografkinja Vanity Faira, Annie Leibovitz, poznata je po snimkama rock zvijezda i hollywoodske kreme, kao i nedavnom kolapsu svog multimilijunskog bogatstva. Prva američka obitelj na fotografiji sjedi nasmijana i opuštena, a Sasha i Malia grle mamu i tatu. Barack Obama je u bijeloj košulji s kravatom, a Michelle Obama u crnoj haljini dugih rukava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prednjači Mimica Saborski zastupnici potrošili 659 tisuća kuna na službena putovanja Slika nije dostupna Novi glavni tajnik NATO-a Rasmussen službeno dao ostavku na premijersku dužnost

Objava njezine službene solo-fotografije u haljini bez rukava, u veljači je izazvala manju buru. Ispitivanje javnog mnijenja USA Today/Gallup instituta ovoga je tjedna pokazalo da Amerikanci imaju povoljnije mišljenje o prvoj dami Michelle Obama nego o njezinom suprugu ili potpredsjedniku Joe Bidenu, što je promjena u odnosu na ankete nakon njihovog siječanjskog dolaska u Bijelu kuću. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene