Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva greška!

Sin najtraženijeg narkobosa na svijetu možda je upravo razotkrio lokaciju oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti će se sada pozabaviti ovom potencijalnom lokacijom najtraženijeg svjetskog narko dilera.

Sin trenutačno najtraženijeg dilera na svijetu Joaquina "El Chapo" Guzmana možda je upravo vlastima dao ključnu informaciju kojom će locirati njegova oca. 'El Chapo' je pobjegao u srpnju iz strogo čuvanog zatvora u Meksiku, a snimka njegova bijega gotovo da je postala hit na internetu.

Pročitajte i ovo El Chapo (Foto: Profimedia) Sud u New Yorku "Krvožedan je i okrutan": Brutalnom narkobosu El Chapu izrečena doživotna zatvorska kazna, plus 30 godina zatvora Zatvor Supermax (Foto: AFP) Što čeka El Chapa? "Pakao u kojem se gase sva osjetila": Svrgnuti kralj droge kaznu će služiti u najokrutnijem zatvoru zapadnog svijeta

Sada je njegov 29-godišnji sin Jesus Alfredo Guzman Salazar, očito u namjeri da se našali na društvenim mrežama, objavio fotografiju na Twitteru. Na njoj je prikazan u restoranu s dvojicom muškaraca čija je lica djelomično i skroz sakrio.

Ovuda je kralj droge pobjegao iz strogo čuvanog zatvora

Lice muškarca kojeg je djelomično sakrio podsjeća na bjegunca El Chapa. No, nije isključio opciju da 'pratitelji' vide lokaciju fotografije, pa se tako vidi da je objavljena na Kostariki.

 

NAKON ŠTO IM JE VEĆ DVAPUT POBJEGAO Meksiko povisio nagradu za kralja droge

Vlasti će se sada pozabaviti ovom potencijalnom lokacijom El Chapa.

Najtraženijem svjetskom narkobosu poznatom pod nadimkom El Chapo bijeg u srpnju bio je drugi u njegovoj kriminalnoj prošlosti. Učinio je to kroz tunel koji se nalazio ispod njegove ćelije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene