Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Bihaća

Havarija u BiH: Tri radnika poginula, jedan ozlijeđen u pogonima hidroelektrane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri radnika angažirana na remontu hidroelektrane kod Bihaća poginula su u četvrtak u havariji na postrojenju u kojemu su radili, potvrdili su tijekom dana iz policije Unsko-sanske županije u Bosni i Hercegovini.

"Tri osobe smrtno su stradale, a čevrta je ozlijeđena i smještena u bolnicu u Bihaću", kazao je policijski glasnogovornik Alen Beganović.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Policija još istražuje što se točno dogodilo, a različiti izvori navode da je iscurio plin, a dogodila se i eksplozija na postrojenju unutar hidroelektrane.

Prema dostupnim informacijama stradali su radnici Elektroprivrede BiH.

Nesreća se dogodila u hidroelektrani "Kostela" smještenoj na rijeci Uni. Izgrađena je 1954. godine kao protočna derivacijska elektrana i sada je u fazi rekonstrukcije i proširenja kapaciteta s ciljem povećanja proizvodnje. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene