Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Čitluku

BiH: Vlada odobrila potporu radnicima izgorjelih tvrtki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na izvanrednoj sjednici održanoj u Mostaru Vlada Federacije BiH odobrila je financijsku potporu radnicima triju tvrtki koje su izgorjele u požaru u Čitluku, priopćeno je nakon sjednice Vlade.

Vlada je odobrila 178.000 maraka (oko 670.000 kuna) kao pomoć za 89 zaposlenika iz četiri poduzeća čiji su objekti i strojevi uništeni u požaru koji se u nedjelju dogodio u Čitluku. Vlada je naložila da općina Čitluk o potrošnji toga novca izvijesti federalno ministarstvo financija. Šteta nastala požarom u tvrtkama AMG-Roll, Odiseja 97 i M&Z COMPANY u Čitluku procjenjuje se na 10 milijuna maraka (oko 37,5 milijuna kuna). Policija i dalje istražuje uzroke požara, a ne isključuje se ni mogućnost da je podmetnut. (Hina)

Pročitajte i ovo Glasačka kutija Nova odluka Vlade Ova četiri mjesta u lipnju idu na prijevremene izbore Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene