Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeno više od 12 osoba

BiH: Velika akcija protiv organiziranog kriminala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici bosanskohercegovačke državne policijske agencije (SIPA) u četvrtak su, po nalogu Tužiteljstva BiH, proveli veliku akciju u više gradova u BiH protiv pripadnika organiziranog kriminala koje se tereti za trgovinu oružjem, vojnom opremom i drogom.

Kako su priopćili iz Tužiteljstva BiH, privedeno je više od 12 osoba od kojih je pet zadržano u pritvoru. Oni će danas biti predani tužitelju koji će odlučiti za koliko osumnjičenih će zatražiti pritvor.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

U akciji u kojoj je sudjelovalo više desetaka pripadnika SIPA-e pretreseno je 18 lokacija na području Travnika, Bugojna, Velike Kladuše, Cazina, Mostara, Širokog Brijega i Ljubuškog. Pripadnici policije pronašli su i zaplijenili veću količina oružja, eksploziva i vojne opreme.

Osobe koje su pod istragom osumnjičene su za organizirani kriminal, neovlaštenu trgovinu oružjem i vojnom opremom kao i opojnim drogama. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene