Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jesu li varali?

BiH: Iz bubnja za bingo izvučene dvije loptice s brojem tri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u petak bubanj u televizijskoj igri u BiH dva puta izvukao broj tri, javnost i građani su posumnjali u regularnost izvlačenja.

U Lutriji BiH rekli su da se radi o mehaničkom problemu s bubnjem tijekom Binga te da igrači nisu oštećeni, piše Klix.ba.

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Tarik Imamović Obitelj ga traži Nestao mladić iz Zenice, posljednji put obitelji se javio iz Zagreba: "Čuo sam kako mu netko govori 'odustani', otad je mobitel isključen"

'Prije svega, izvlačenje je direktno i uživo svakog tjedna, a komisija prati regularnost same igre i izvlačenja. Naime, 21. izvučeni broj je bio broj 3, a to se moglo vidjeti uživo i direktno na ekranu, no zbog mehanike bubnja, odnosno klapne koja nije odložila broj 3 u izvučene brojeve, taj broj se ponovo vratio u bubanj, ali je on registriran kako treba i da bude kao i izvučeni broj. Broj 3, koji se dakle vratio u bubanj, se ponovo pojavio u gornjem dijelu bubnja kada je na 27. broju izvučen broj 90. Vjerujem da je to bilo zbunjujuće gledateljima, ali umjesto broja 3 u gornjem dijelu bubnja je u tom momentu mogao biti i bilo koji drugi broj, ali je broj 90, koji je u tom momentu regularno izvučen bio i pravilno očitan. To se može vidjeti na samom snimku emisije', izjavila je Melisa Buljubašić, PR menadžerica Lutrije BiH.

Ona tvrdi da igrači, odnosno njihovi listići, ni na koji način nisu bili ugroženi.

'Dakle, kombinacije brojeva i listići nisu ni na koji način ugroženi, a izvlačenje uživo se i dalje nastavilo. Treba istaknuti i da bubanj miješa brojeve mehanički. Dogodila se, nažalost, mehanička poteškoća u bubnju vezana za klapnu koja prihvaća kuglice u gornjem dijelu bubnja. Komisija Lutrije BiH i Ministarstva financija FBiH je pratila, kao i svake sedmice, ovo izvlačenje i potvrdila regularnost. Ovom mehaničkom poteškoćom u samom radu bubnja, naši igrači, listići ili kombinacije nisu ni na koji način ugroženi niti je to utjecalo na izvučene brojeve', pojasnila je Buljubašić.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene