Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BiH: EUFOR pretresao kuću Karadžićevog kuma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Europskih vojnih snaga su na zahtjev Haškog tribunala obavili u naselju Krupcu u istočnom, većinski srpskom, Sarajevu pretres kuće bosanskog Srbina Dragana Draškovića zbog postojanja informacija da je povezan s mrežom podrške optuženiku za ratne zločine Radovanu Karadžiću, priopćio je EUFOR.

Lokalni mediji su izvijestili da je Drašković u kumskim vezama s obitelji Radovana Karadžića. 

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

EUFOR je objasnio kako je akciju pretresa Draškovićeve kuće izveo radi pronalaženja materijala ili informacija koje bi mogle pomoći u uhićenju Radovana Karadžića kao i radi pritiska na pomagače haškim bjeguncima.

Dan ranije, u utorak, policija Republike Srpske je na Palama pretresla kuće dvojice bivših Karadžićevih zaštitara - Željka Maljukana i Duška Mihajlovića. A u prošli ponedjeljak crnogorska je policija u nikšićkom naselju Rastocima uhitila Dragana Karadžića (31), bratića optuženika za ratne zločine Radovana Karadžića rođenog u tom naselju kod Nikšića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene