Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo na mjestu

BiH: Danski student pao s provalije visoke 50 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danski državljanin pao je u provaliju na području Gole Jahorine u Bosni i Hercegovini. Nepristupačan teren i gusta magla otežali su potragu. Gorska služba spašavanja pronašla ga je mrtvog.

'Okliznuo se i pao je s litice visoke oko 50 metara', rekao je Miro Kalem, šef Gorske službe spašavanja. S njime su bile još tri osobe, koje su dobre ali vidno iscrpljene. Pretpostavlja se da je riječ o danskim studentima na praksi u BiH, a jedan mladić je i maloljetan, piše sarajevo-x.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Gorska služba za spašavanje poziv za pomoć primila je u utorak oko 20 sati i 30 minuta. 'Odmah smo aktivirali pripadnike Gorske službe i Civilne zaštite i već oko 21.30, pod punom opremom, bili smo na mjestu nesreće, inače jako nepristupačnom i strmom terenu, gdje smo zatekli policiju i tri dečka koji su nam za nesreću i javili', dodao je Kalem.

Tijelo poginulog mladića evakuirano je oko 2 sata u noći. Predano je policiji i nadležnim institucijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene