Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Berlusconi ponosno

'Bez obzira na rastavu imam veliku podršku javnosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi je rekao da su privatna istraživanja javnog mišljenja pokazala da nije izgubio na popularnosti unatoč 'gomili neistina' glede rastave braka pred kojom se našao.

Medijski mogul ovoga je tjedna na televiziji zanijekao optužbe njegove supruge da je imao vezu s tinejdžerkom. On je rekao da je njegova popularnost na istoj razini kao i prošlog tjedna kada se proglasio najpopularnijim čelnikom u svijetu. 'Jutros sam dobio rezultate tjednih anketa i oni su pokazali da vladajuća stranka Dom slobode uživa potporu 45 posto javnosti, a premijer 75', rekao je.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka

>> Berlusconi se ne želi miriti i traži ispriku

'Očekivao sam pad popularnosti, ali su ovu medijsku kampanju temeljenu na gomili neistina koja je izbila posljednjih dana Talijani inteligentno pročitali', rekao je on. Berlusconi se često hvali svojom popularnošću pozivajući se na privatna istraživanja koja nisu objavljena u medijima. Druga istraživanja su pokazala manju popularnost, poput onog ljevici sklonog dnevnog lista La Repubblica po kojem Berlusconi uživa potporu 56 posto javnosti.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene