Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život kao u seriji

Stvarni 'Besramnik': Ima 22 djece s 11 žena, 33 osude, ne radi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Raymond Hull (58) bivši je građevinski radnik koji nije radio 10 godina i živi na teret države. Najmlađi sin mu ima sedam mjeseci, a najstarije dijete 39 godina. Njegovoj djeci zločin također nije stran.

Britanac Raymond Hull (58) uhićen je zbog posjedovanja marihuane i inkriminirajućih tekstualnih poruka, a sudac Paul Batty prihvatio je njegov argument kako mora biti kod kuće i čuvati sedmomjesečnog sina dok njegova partnerica (26) radi i osudio ga na 18 mjeseci uvjetne kazne.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

Presuda bi vjerojatno prošla neprimijećena da nije riječ o Raymondu. Naime, prije ove imao je 32 osude. Jedan od njegovih sinova imao je 18 godina kada je ubio dadilju. Njegova kći Rianna izjasnila se krivom za pijanstvo i remećenje mira na seoskom karnevalu. Nabrojana djeca tek su mali dio od njegovih ukupno 22 djece koje je dobio s 11 različitih žena. Najmlađi Barry još je beba, dok njegovo najstarije dijete ima 39 godina. Bivši građevinski radnik nije radio zadnjih deset godina, a porezne obveznike dosad je koštao više od milijun funti.

VIDEO Besramni, na rubu zakona i potpuno neodoljivi!

'Ja samo volim djecu', poručuje iz doma financiranog od strane države. 'Ja sam najbolji tata na svijetu', uvjeren je.

I dok se on zaklinje na odanost djeci, susjedi su mu dali nadimak Frank Gallaher zbog sličnosti s likom iz popularne serije 'Besramnici'. Takav sigurno nije najbolji primjer mladima.

Osuđivan je zbog posjedovanja droge, pijane vožnje, provala, napada na policajca, silovitog napada na jednog čovjeka ključem... I njegovi potomci imaju zavidan broj kaznenih presuda. Pored sina osuđenog ubojice, još trojica su osuđena na zatvorske kazne zbog pljačke, nasilja, dilanja droge i zatrašivanja svjedoka. Zatvor nije nepoznanica ni majkama njegove djece.

Unatoč svemu, na terasi kuće u Aspatriji Raymondu ništa od ovoga ne uzrokuje bilo kakvu brigu. Već jako dugo uspješno se izruguje s vlastima, policijom i onima koji pate zbog njegovih zločina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene