Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beskućnica s Floride tragično je skončala nakon što je na njezino tijelo dok nije bila pri svijesti, nesmotrena vozačica parkirala svoj automobil.


Henrietta Regina Dickson (55) bila je beskućnica iz St. Peterburga na Floridi, a policija istražuje kako se našla na parkiralištu, odnosno je li tamo zaspala ili je izgubila svijest.

Vezani članci Slika nije dostupna Djevojčica (7) zadobila teške opekline, s roditeljima živjela u autu na parkiralištu Slika nije dostupna VIDEO: 3 metra duboka rupa progutala parkiran automobil

Njezino tijelo otkrila je Fathima Masud, stanarka i vozačica, koja je ujutro primijetila njezinu ruku ispod parkiranog automobila.

Svećenik prerušen u beskućnika očitao lekciju crkvi

Policija protiv Masud neće podnijeti nikakvu prijavu, a ona je policiji rekla da je pri parkiranju samo čula tupi udarac te da je pri izlasku iz automobila pronašla torbu nesretne beskućnice na parkiralištu pa je mislila da je udarila u nju. Pod automobil nije pogledala.

Dickson je navodno imala problema s drogama i alkoholom te je postala beskućnicom nakon što ju je prijatelj kod kojeg je živjela izbacio iz stana zbog pijanstva, prenosi Tampa Bay Times.

Njezin brat je zgoržen načinom na koji je umrla. 'Način na koji je umrla je strašan. Ne razumijem kako se to moglo dogoditi', zaključio je i dodao kako se nada da je sada na boljem mjestu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook