Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna smrt

'Parkirala' na beskućnicu, ispod automobila pogledala tek drugo jutro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskućnica s Floride tragično je skončala nakon što je na njezino tijelo dok nije bila pri svijesti, nesmotrena vozačica parkirala svoj automobil.

Henrietta Regina Dickson (55) bila je beskućnica iz St. Peterburga na Floridi, a policija istražuje kako se našla na parkiralištu, odnosno je li tamo zaspala ili je izgubila svijest.

Pročitajte i ovo Zapaljeni kontejneri u Sopotu - 1 ne zna se uzrok Požar u gluho doba noći: Zapaljeni kontejneri u Zagrebu, vatra zahvatila i dva automobila Automobili - 3 Muke po parkingu Pravilnici se nisu mijenjali desetljećima: "Stisnem se koliko mogu, ali drugi ne paze"

Njezino tijelo otkrila je Fathima Masud, stanarka i vozačica, koja je ujutro primijetila njezinu ruku ispod parkiranog automobila.

Svećenik prerušen u beskućnika očitao lekciju crkvi

Policija protiv Masud neće podnijeti nikakvu prijavu, a ona je policiji rekla da je pri parkiranju samo čula tupi udarac te da je pri izlasku iz automobila pronašla torbu nesretne beskućnice na parkiralištu pa je mislila da je udarila u nju. Pod automobil nije pogledala.

Dickson je navodno imala problema s drogama i alkoholom te je postala beskućnicom nakon što ju je prijatelj kod kojeg je živjela izbacio iz stana zbog pijanstva, prenosi Tampa Bay Times.

Njezin brat je zgoržen načinom na koji je umrla. 'Način na koji je umrla je strašan. Ne razumijem kako se to moglo dogoditi', zaključio je i dodao kako se nada da je sada na boljem mjestu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene