Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretnik iskrvario

Berući voće pao ravno u zmajeve čeljusti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva Komodo zmaja na Indoneziji ubila su berača voća, u posljednjem od serije napada tih najvećih svjetskih guštera na ljude.

Policija je izjavila kako je 31-godišnji berač voća napadnut na otoku Komodo, jednom od četiri gdje ti veliki gušteri žive, nakon što je nesretni čovjek pao s drveta berući jabuke. Dočekala su ga dva guštera te ga izgrizla po rukama, vratu, tijelu i nogama. Berač, koji je jako krvario prevezen je u bolnicu, ali je nažalost podlijegao ozljedama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na festivalu u Tajvanu Ne, ovo nije priča iz crtića! Trogodišnjakinju zmaj povukao u nebo, pogledajte nevjerojatnu snimku Slika nije dostupna Što će ti više? TRI U JEDAN Zmaj, vuk i automobil!

Napadi Komodo zmajeva, kojih je u divljini manje od 4000, rijetki su, no čini se kako su se posljednjih godina povećali. 8-godišnjak je ubijen 2007., u prvom takvom zabilježenom napadu u posljednjih 30 godina. Prošli mjesec čuvar parka jedva je izvukao živu glavu, nakon što mu je u kolibu ušao gušter i izgrizao mu ruke i noge.

Reptili koji mogu narasti do tri metra i težiti oko 70 kilograma imaju oštre zube nalik morskom psu, a njihov ugriz može biti smrtonosan. Slina im sadrži oko 50 različitih bakterija što može uzrokovati ozbiljne infekcije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene