Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Berlusconi: Znam latinski tako dobro da bih mogao ručati s Cezarom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa talijanske desnice, 71-godišnji Silvio Berlusconi, poznat po tome što o sebi ima visoko mišljenje, izjavio je danas u radijskoj emisiji da je njegovo poznavanje latinskog jezika tako dobro da bi "mogao ručati s Julijem Cezarom".

Rekavši da je tijekom studija kod salezijanaca bio najbolji u latinskom i da je na tom jeziku često razgovarao s "uglednim gostima, napose s kardinalima", Berlusconi je dodao: "Uz ovakvo znanje latinskog mogao bih ručati sa samim Julijem Cezarom".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Berlusconi se našalio na vlastiti račun Berlusconi: Spavao sam sa 70 posto žena, a ostale bi to željele Slika nije dostupna Što se događalo iza zatvorenih vrata? Procurile fotografije s Berlusconijevih raskalašenih zabava

Vođa talijanske desnice kojemu u anketama daju najviše izgleda za pobjedu na parlamentarnim izborima 13. i 14. travnja, odgovorio je na pitanje s kojom bi povijesnom osobom najradije izašao na ručak.

Berlusconi je rekao da dvoji između Julija Cezara i Winstona Churchilla kojemu se "divi", recitirajući izjave velikog britanskog državnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene