Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši češki premijer Jiri Paroubek u svojoj je biografiji 'U službi republike' naveo slučaj kada je talijanski premijer Silvio Berlusconi ponovno 'zavodio' i umalo izazvao incident.


Cijeli događaj navodno se zbio na jednom od zasjedanja Europskog vijeća kojem su prisustvovali europski premijeri i dužnosnici. Prema navodima iz knjige 'žrtva' Berlusconijevog interesa nije bila samo premijerova supruga Petra već i premijerova glasnogovornica.

Vezani članci Cjepivo, ilustracija U Češkoj barem jednu dozu primio svaki peti stanovnik: Od 1. lipnja počinju cijepiti sve starije od 16 godina Vaclav Havel aerodrom Češki ultimatum Rusiji: Vratite naše diplomate ili mi tjeramo još vaših

Berlusconi je odustao od svojih nakana tek nakon što se cijeloj situaciji približio sam Jiri Paroubek, prenosi Čas.sk. Petra Paroubek je druga supruga bivšeg češkog premijera. Prije nje Paroubek je 28 godina bio u braku sa Zuzanom (52) a 2007 se rastao i sklopio brak sa Petrom (37) koja je dotada bila njegova službena prevoditeljica.