Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Talijanski premijer ponovno u 'akciji'

Berlusconi zavodio i ženu češkog premijera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši češki premijer Jiri Paroubek u svojoj je biografiji 'U službi republike' naveo slučaj kada je talijanski premijer Silvio Berlusconi ponovno 'zavodio' i umalo izazvao incident.

Cijeli događaj navodno se zbio na jednom od zasjedanja Europskog vijeća kojem su prisustvovali europski premijeri i dužnosnici. Prema navodima iz knjige 'žrtva' Berlusconijevog interesa nije bila samo premijerova supruga Petra već i premijerova glasnogovornica.

Pročitajte i ovo Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti" Nesreća u Češkoj Na autocesti VIDEO Teška nesreća u Češkoj: Sudarila se dva autobusa, jedna osoba je poginula, deseci ozlijeđenih

Berlusconi je odustao od svojih nakana tek nakon što se cijeloj situaciji približio sam Jiri Paroubek, prenosi Čas.sk. Petra Paroubek je druga supruga bivšeg češkog premijera. Prije nje Paroubek je 28 godina bio u braku sa Zuzanom (52) a 2007 se rastao i sklopio brak sa Petrom (37) koja je dotada bila njegova službena prevoditeljica.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene