Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski premijer Silvio Berlusconi ponovno je napravio gaf. Na mitingu njegovih konzervativnih pristaša u Milanu rekao je: 'Donosim vam pozdrave iz SAD-a od, kako mu je ono ime? Nekog preplanulog momka. Ah, Baracka Obame!'.


No, Berlusconi nije stao samo na tome, već je bacio sličan komentar i o Prvoj dami SAD-a, Michelle Obami. 'Nećete vjerovati, ali njih dvoje zajedno su otišli na plažu, jer je i ona preplanula', rekao je Berlusconi okupljenim pristašama i zaradio pljesak. Prošlog tjedna, na sastanku skupine G-20 u Pittsburghu, Berlusconi je Michelle Obamu, koja je sve svjetske vođe dočekivala sa srdačnim poljupcem, umjesto u lice, tad gledao u haljinu.

Vezani članci Kit Harington kao Jon Snow (Foto: Profimedia) Jedan od glavnih glumaca "Igre prijestolja" kritičarima serije poslao je kratku i jasnu poruku Imane Fadil (Foto: AFP) Misteriozna smrt marokanske manekenke i stalne gošće Berlusconijevih "bunga bunga" zabava

Umjesto da obavi rutinu kao i ostali predstavnici država članica G-20 skupine, Berlusconi je prvoj dami SAD-a čvrsto stisnuo ruku te napravio gestu zadovoljstva prema načinu na koji se obukla, raširivši ruke. Predsjednik Obama, čitavo je vrijeme gledao u drugom smjeru, svjestan, ali neraspoložen za Berlusconijeve ispade. 72-godišnji Berlusconi od medija ne skriva kako voli atraktivne žene, a zbog seks skandala u kojem ga se optužuje da je imao preljub s mladim ženama i prostitutkama, njegova supruga, zatražila je razvod od njega.