Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritičare nazvao budalama

Berlusconi ljut zbog kritika na njegov račun

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi naljutio se zbog novinskih napisa u kojima ga se proziva zbog 'šale' na račun novoizabranog američkog predsjednika Baracka Obame.

Berlusconi koji je u četvrtak boravio u posjetu Moskvi, rekao je za Baracka Obamu da je 'mlad, lijep i preplanuo' dodavši da ga mnogi očekuju gotovo kao 'mesiju'.

Pročitajte i ovo Problemi Zagreba uoči skupštine - 2 Smeće, financije, demografija… Uoči Gradske skupštine u Zagrebu problema nikad više: "Ne smijemo dozvoliti da se gradske ulice pretvore u smetlište" Slika nije dostupna Optužili ga da je Soroševac Sasvim neobičan sukob: Mađarska napala omiljenog glumca jer je kritizirao Orbana i nazvao ga "primjerom mržnje i bijesa u svijetu"

Odgovarajući na kritike zbog te 'nesmotrenosti', talijanski premijer je kazao kako je njegov komentar bio 'dobronamjerna šala', a svoje kritičare je nazvao 'budalama'. 

>> Berlusconi: Obama je mlad, lijep i preplanuo

'Gospodine Predsjedniče, jeste li svjesni da je vaš komentar o Obami uvredljiv za Sjedinjene Države. Zašto se ne ispričate?', zapitao ga je američki novinar na tiskovnoj konferenciji po završetku europskog summita u Bruxellesu.

'I ti ulaziš među one o kojima sam govorio jučer. Bravo! Još jedan', naljutio se Berlusconi prije nego se digao i napustio dvoranu. 

'Ti si taj koji treba zatražiti ispriku od Italije', dobacio je novinaru prije nego je izašao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene