Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progovorila Veronica Lario

Berlusconi će na liječenje ovisnosti o seksu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga talijanskog premijera Silvija Berlusconija po prvi put je javno progovorila o stvarnim razlozima zbog kojih traži razvod te otkrila kako su premijeru pomoćnici sugerirali liječenje ne terapiji za ovisnike o seksu.

'Ne mogu više ovako. Ne mogu sebe osuditi da mu budem vječita zakrpa, a ne mogu ga više niti zaustaviti da radi budalu od sebe pred čitavim svijetom', kaže je 52-godišnja Veronica Lario talijanskim medijima. Dodala je kako je Silvio izdao i samog sebe. 'Napravio je toliko puno, a ljudi danas pričaju samo njegovim skandalima', istaknula je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razvode se Berlusconijeva supruga: Dosta mi je laži Slika nije dostupna Dosta joj je Dosta joj je: Zatražila rastavu od Berlusconija

>> Berlusconi: Nisam svetac, vi to razumijete

'Moje večere za mlade djevojke su bile iznad svake razine po moralu i eleganciji'

Podsjetimo, Berlusconi se našao u središtu seks skandala nakon što su mediji objavili kako je 18-godišnjoj manekenki Noemi Letiziji darovao ogrlicu vrijednu preko 40.000 kuna za njezin 18. rođendan. Isto tako, jedna je prostitutka medijima izjavila kako je prošlog studenog s talijanskim premijerom provela noć u njegovoj rezidenciji u Rimu, što je Berlusconi porekao. Premijer je suprugi rekao kako u Napulj mora otići zbog summita o odlaganju otpada, no zapravo je bio na Letizijinom rođendanu, u jednom od disco klubova u tom gradu.

Lario, koja s Berlusconijem ima troje djece, odlučila je u svibnju ove godine kako joj je dosta suprugovih afera te 'druženja' s modelima i djevojkama za zabavu. Supruga je napala i u biografskoj knjizi nazvanoj The Veronica Trend, koja bi trebala biti objavljena u srijedu, 26. kolovoza i koja će dodatno narušiti njegov ugled. Bit će to vjerojatno još jedan test strpljenja Talijana kada su u pitanju seks skandali njihovog premijera. U međuvremenu, Berlusconi je, za časopis čiji je vlasnik, porekao sve optužbe te dodao kako su njegove zabave za mlade žene zapravo 'iznad svake razine po moralu i eleganciji'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene