Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosta im ga je

Berluconi se vraća u politiku no Talijani ga ne žele

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski mediji raspisali su se o političkom povratku Silvija Berlusconija.

Očekuje se da će na konvenciji u Rimu najaviti kandidaturu na izborima sljedeće godine. Aferama sklon političar, tada će imati 76 godina. Razlog povratka navodno je velika podrška njegove stranke Naroda slobode. Ankete pokazuju da bi s Berlusconijem na čelu, mogla osvojiti i 20 posto više glasova.

Pročitajte i ovo Silvio Berlusconi - 1 ima leukemiju 86-godišnji Silvio Berlusconi izašao iz bolnice nakon šest tjedana Silvio Berlusconi - 1 u 87. godini Preminuo je Silvio Berlusconi, zločesti dečko talijanske politike

'Prije sam podržavao Berlusconija, ali nakon svega što je radio, plaćanja i druženja s djevojkama, bolje mu je da se ne vraća', kaže Cesare Rossi, stanovnik Rima.

'Nakon 20 godina Berlusconija, pogledajte gdje je Italija. Njegov povratak bit će traćenje vremena. Za nas više ne može ništa učiniti, njegovo vrijeme je prošlo', dodaje Enrico Mattei, još jedan građanin Rima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene