Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vujačiću provalili u ured

Beograd: Odvjetniku ukrali Karadžićev predmet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Svetozar Vujačić izjavio je danas da su mu nepoznati provalnici ukrali predmet haškog optuženika Radovana Karadžića.

Vujačić, koji je zastupao Karadžića kada je uhićen 2008. godine, obavijestio je agenciju Beta da su mu lopovi ukrali samo Karadžićev predmet iako je u uredu imao mnogo 'vrijednije stvari' poput laptopa i faks uređaja.

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav ima i novog odvjetnika Filip Zavadlav prvi put iznio obranu: "Nisam ubojica. Ja sam samo tamo šetao. Meni treba dati Nobelovu nagradu za mir" Ilustracija, Miroslav Plišo Ne idu u pritvor Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, napadnuta i vozačica taksija. Pokušali i pucati na policajca, oglasio se otac

>> Karadžić i Plavšić moraju platiti odštetu izbjeglicama

Odvjetnik Vujačić kaže da su provalnici ukrali kopiju predmeta radovana Karadžića u kojoj se nalazi izjava bivšeg predsjednika Republike Srpske iz srpnja 2008. poslije uhićenja i optužnica protiv njega u haškom tribunalu. U policiji su potvrdili da je tijekom noći obavljen uviđaj nakon prijave Vujačića.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene