Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predozirala se?

Beograd: U luksuznom hotelu pronađeno tijelo prostitutke s kojom je noć koštala 10.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deset tisuća eura odabrani su plaćali za jednu noć s djevojkom koja je jučer pronađena mrtva u luksuznom beogradskom hotelu.

Tijelo Ivane B.B. pronađeno je jučer ujutro u sobi luksuznog beogradskog hotela Hyaat. Djevojka je navodno bila elitna prostitutka koja je za noć zarađivala i po 10.000 eura.

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

'Pretpostavlja se da je preminula od prekomjerne doze droge. Još uvijek ne znamo šta je sve uzela. Tijelo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija. Nakon rezultata toksikološke analize ćemo znati koji narkotik je uzela i koju količinu', rekao je izvor kojeg prenosi Telegraf.

Poznati britanski bankar ubio dvije prostitutke?

Zaposlenici hotela kažu kako je preminula u hotel došla dan prije smrti, ali ne zna se je li bila nečiji gost ili je naknadno iznajmila sobu. Poznato je da se bavi prostitucijom te je u više navrata ranije dolazila u hotel i ostajala jednu noć ili nekoliko dana.

Ivana B.B. navodno je radila samo a odabranom klijentelom, a poznavali su je i po Austriji i Njemačkoj. Njeni klijenti navodno su bili i pojedinci s estrade te političkog vrha kao i poznati biznismeni iz Srbije i regije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene