Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sažalili se građani

Beograd: Psu odsječene sve četiri šape

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradski građani su se sažalili nad psom, kojem je netko odsjekao sve četiri šape. grad će mu kupiti proteze za normalan život.

Pas je prenesen u veterinarsku ordinaciju gdje mu je pružena pomoć, javljaju u četvrtak beogradski mediji. Po riječima veterinara, pas može nastaviti živjeti jedino uz pomoć proteza, ali još se ne zna je li to moguće, prenosi B92. Pas je bio u vrlo lošem stanju, dehidriran, nije jeo, a rane su već počele zarastati pa se pretpostavlja da je na ulici proveo nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kartel preuzeo odgovornost Nova ubojstva u Meksiku: Otkriveno 14 osakaćenih tijela Slika nije dostupna Uhićeno 7 osoba Majka dječaku (5) izvadila oči u sotonističkom ritualu

Beogradski gradonačelnik Dragan Đilas izjavio je da će grad kupiti proteze za psa te upozorio kako je važno da počinitelj bude uhvaćen i kažnjen. Đilas je u izjavi za Tanjug dodao kako se grad ne može 'boriti protiv bolesnih umova koji odsijecaju šape psima', ali da određenim aktivnostima može u najmlađih sugrađana razvijati ljubav prema životinjama. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene