Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otmičari su svoj pakleni plan osmislili do najsitnijih dijelova. Srbijanski mediji pišu o novim detaljima i pozivaju se na izvore bliske istrazi.


Sumnja se da su otmičari malene Maše. P. iz Beograda planirali djevojčicu prodati pedofilima za čak 100 tisuća eura.

Troje otmičara iz Francuske je priznalo da su djevojčicu pronašli preko Facebooka, uz pomoć softwarea za prepoznavanje lica, a plan im je bio njen DNK podmetnuti na sudu kako bi dokazali da bivši suprug jedne od otmičarki nije otac njezine kćeri. Upravo je Maša, od svih djevojčica koje su otkrili na društvenim mrežama, najviše sličila otmičarkinoj kćerki. Sumnja se da su planirali Mašu, nakon sudskog postupka, prodati pedofilima za 100 tisuća eura.

Otmičari iz Beograda otkrili kako su pronašli djevojčicu koju su oteli

Vezani članci Oslobođene djevojke u Nigeriji 01 Oslobođeno 279 nigerijskih učenica: ''Većina nas je imala ozlijeđena stopala, rekli su da će ustrijeliti sve koji ne mogu hodati'' Otmica, ilustracija (Foto: Profimedia) Od bizarnih do uznemirujućih: Deset nevjerojatnih priča ljudi koji su lažirali vlastite otmice

'Otmičari su mislili i na najsitnije detalje pa su djevojčicu presvukli u unaprijed pripremljenu odjeću, a njezine stvari su bacili putem. Kako bi bili sigurni da dijete neće plakati i raditi im probleme, dali su joj sedativ koji ju je omamio. Otmičari su htjeli djevojčicu najprije iskoristiti za vraćanje starateljstva, a onda je prodati za 100 tisuća eura', piše Telegraf prenoseći Informer, odnosno njihov izvor blizak istrazi.

Mašin otac, Damir Prenković, kazao je kako je djevojčica dobro te da nije svjesna otmice. Analiza krvi pokazat će čime su je otmičari drogirali.

Specijalni sud u Beogradu odredio je otmičarima pritvor od 30 dana.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook