Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugradili mu novi pacemaker

Benedikt XVI. bio na operaciji prije tri mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentirajući odlazak pape Benedikta XVI. vatikanski glasnogovornik, kardinal Federico Lombardi, potvrdio je glasine o Papinoj nedavnoj operaciji.

Federico je istaknuo kako je razlog Papinog odlaska starost i slabost. 'Istina je da je Papa bio na operaciji prije tri mjeseca, on već godinama ima ugrađen pacemaker. No, to nije razlog odlaska, na operaciji je bio radi ugrađivanja novog pacemakera', izjavio je Lombardi, a prenosi Corriere dela serra.

Pročitajte i ovo Medicina Velika stvar U Hrvatsku je stigla najveća svjetska senzacija iz područja medicine - robotski par Da Vinci i Mona Lisa Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje

>> Veliko pitanje - tko će biti novi Papa?

>> VIDEO Papa Benedikt XVI. se povlači: 'Nemam više snage'

Podsjetimo, Papa je jučer najavio svoje povlačenje, a odstupit će 28. veljače u 20 sati. Papa je izjavio kako zbog poznih godina više nema snage ostati na položaju poglavara katoličke Crkve.

'Iz tog razloga, potpuno svjestan ozbiljnosti svog postupka, izjavljujem kako se povlačim s mjesta nasljednika Svetog Petra', rekao je papa Benedikt XVI. u Rimu tijekom proglašenja blaženim dvojice talijanskih mučenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene