Obavijesti Video Pretražite Navigacija
First minute ponuda

Belgija: Turoperator nudi ispričnice za zadnji tjedan nastave u školi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svijet marketinga je doista maštovit - tako se belgijski turoperator Neckermann dosjetio reklame u kojima roditeljima nudi ispričnice za zadnji tjedan nastave, kako bi privukli obitelji na povoljnije aranžmane. Nakon oštrih reakcija, poručili su - to je bila samo šala!

'Nudimo liječničke ispričnice za posljednji tjedan nastave, jer vjerujemo da bi obitelji trebale ići na odmor po najnižoj mogućoj cijeni', poručuje Neckermann belgijskim roditeljima.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Slika nije dostupna Nastavna godina 2021./2022. Odlučeno kada će početi iduća školska godina, učenici će imati četiri odmora

>>Izmislili mirise kojima vas tjeraju da trošite još više!

Naime, aranžmani za popularne turističke destinacije puno su jeftiniji prije početka turističke sezone, koja u Belgiji kreće s početkom školskih praznika 1. srpnja. Glasnogovornik Neckermanna je ipak rekao da je jasno da se radi samo o šali. Međutim reklama je izazvala ljutnju u školstvu, a ministarstvo obrazovanja je objavilo da traži pravni put za zabranu reklame.

'Ovo je u suprotnosti sa sporazumom koji smo postigli sa turističkim sektorom. Ne bi smjeli tek tako poticati djecu na izostajanje s nastave', priopćilo je belgijsko Ministarstvo obrazovanja.(HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene