Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Bebu proglasili mrtvom, zaplakala u mrtvačnici prije sprovoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilska policija izvijestila je kako je tek rođena djevojčica zamalo pokopana živa. Beba je odmah nakon rođenja proglašena mrtvom i poslana u mrtvačnicu gdje je nakon nekog vremena i zaplakala.

U policijskom priopćenju stoji kako je jučer 14-godišnja majka djevojčice, u 8. mjesecu trudnoće, s trudovima došla u bolnicu Santa Casa de Misericordia u gradu Araxa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

U bolničkom izvješću stoji kako je beba umrla odmah nakon rođenja. Njezino tijelo je poslano u mrtvačnicu i dok se mrtvozornik pripremao za pogreb, beba je počela plakati.

Hitno je prevezena u bolnicu i smještena na intenzivnu njegu. Bolnica je potvrdila incident, no nije objavila nikakve detalje kako je došlo do kobne zabune.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene