Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasioci pronašli mamu

Beba stara devet dana s majkom pala s trajekta, nema joj ni traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski spasioci traže devet dana staru bebu koja je s majkom pala s trajekta. Majka je pronađena, ali bebi nema ni traga.

Obalna straža dojavu o padu dvije osobe s trajekta dobila je u kasnim popodnevnim satima.

Pročitajte i ovo Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost

Majka je spašena u luci Belfast i odvezena je u bolnicu zbog pothlađenosti. Ubrzo je izdana hitna naredba za potragom novorođenčeta, ali su nakon četiri sata zbog mraka potragu morali obustaviti preko noći.

Jutros su spasioci u helikopterima i čamcima te ronioci ponvno počeli pretraživati područje na kojem bi se beba mogla nalaziti.

'Sinoć je u tijeku bila intenzivna potraga za djetetom, koja na žalost nije dala rezultata', rekao je Steve Carson iz obalne straže Belfast.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene