Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski spasioci traže devet dana staru bebu koja je s majkom pala s trajekta. Majka je pronađena, ali bebi nema ni traga.


Obalna straža dojavu o padu dvije osobe s trajekta dobila je u kasnim popodnevnim satima.

Vezani članci Beba, ilustracija Što će biti s ostavljenom bebom? Traže se roditelji, provjerava se je li dijete rođeno u nekoj bolnici, je li bilo prijave nestanka... Beba i selfiji ''Prestani to govoriti!'': Dosta joj je glupih selfija pa se pobunila i nasmijala internet

Majka je spašena u luci Belfast i odvezena je u bolnicu zbog pothlađenosti. Ubrzo je izdana hitna naredba za potragom novorođenčeta, ali su nakon četiri sata zbog mraka potragu morali obustaviti preko noći.

Jutros su spasioci u helikopterima i čamcima te ronioci ponvno počeli pretraživati područje na kojem bi se beba mogla nalaziti.

'Sinoć je u tijeku bila intenzivna potraga za djetetom, koja na žalost nije dala rezultata', rekao je Steve Carson iz obalne straže Belfast.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.