Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivša prva dama u bolnici

Barbara Bush operirala čir na želucu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša prva dama i majka aktualnog predsjednika SAD-a, Barbara Bush uspješno se oporavlja se nakon 'rutinske operacije' perforacije čira na želucu, objavila je Metodistička bolnica u Houstonu, u Teksasu.

Kirurzi su zatvorili pukotinu od jednog centimetra izazvanu čirom na želucu, navela je bolnica u priopćenju. Očekuje se da će 83-godišnja Barbara Bush do kraja tjedna biti puštena iz bolnice, dodaje se.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna Brz oporavak Barbara Bush dobro nakon operacije srca

Bivšu prvu damu Tajna služba prebacila je u bolnicu u utorak navečer, nakon što se nekoliko dana žalila na bolove u želucu, izjavila je Jean Becker, glasnogovornica obitelji Bush.

Majka predsjednika Georgea W. Busha, Barbara Bush bila je američka prva dama od 1989. do 1993. godine.

Rođena kao Barbara Pierce u New Yorku 1925., udala se za Georgea H.W. Busha 1945. Dolazeći iz predsjedničke loze, kao praprapra-nećakinja Franklina Piercea, predsjednika SAD-a od 1853. do 1857. godine, postala je suprugom 41. i majkom 43. predsjednika SAD-a.

Ona i suprug, pola vremena provode u Houstonu, a drugu polovicu u svom ljetnikovcu u Kennebunkportu, u saveznoj državi Maine, na krajnjem sjeveroistoku SAD-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene